* H.M.S. Peregrine SM60

Engels oorlogschip 6e klasse.

Corel's model van H.M.S. (His Majesty's Ship) Peregrine, is gebaseerd op een van de oorspronkelijke plannen van Keltridge Times, voor de admiraal, en is de reproductie van een klein schip geclassificeerd als "zesde klasse", bewapend met 18-20 klein kaliber kanons, gebouwd in 1686 voor de vloot van Koning George III.
Dit soort schepen waren te klein, en licht bewapend voor deelname aan de grote zeeslagen, naast de veel machtiger, de zogenaamde "lijn" schepen, en werden dan ook gebruikt voor andere doeleinden, zoals voor vrachtschepen escorteren, voor exploratie, het vervoer berichten of voor de reis van belangrijke personen. Koning George III gekozen voor een eenheid van dit type voor zichzelf in 1749, en had haar interne inrichting radicaal veranderd, overgaand in de beroemde Royal Yacht "Caroline".

Bijzonderheden:

  • Schaal: 1:96
  • Hoogte: 320 mm.
  • Lengte: 432 mm.
zoomzoomzoom peregrine.jpg peregrine 1.jpg peregrine 2.jpg€ 147,95
Helaas zijn wij gesloten tot eind januari/begin februari, in verband met het maken van een goede balans, zodat wij weten wat wij aan waarde allemaal in huis hebben, verder moeten wij de webwinkels ook aanpassen en opruimen, enz.
Lopende bestelling worden voor zover mogelijk verwerkt en verstuurd.

Excuses voor de overlast.

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid