* Le Mirage SM10

Le Mirage van Corel SM10

Frans Zeilschip van de tweede helft 17e Eeuw
- De Le MIRAGE was een eerste klasse vlaggeschip, bewapend met 84 kanons, in dienst van de Franse Marine tijdens het bewind van Louis XIV. Dankzij onze inspanningen en ervaring, kunnen wij onze gebruikelijke kant en klaar componenten die zo zorgvuldig en perfekt zijn afgewerkt dat de geschuts-poorten kunnen worden geopend en gesloten. Dit is in dit gebied een absolute noviteit en en verdient dat er bijzondere aandacht aan wordt besteed, rekening houdend met de moeilijkheden in het verleden ondervonden met minder gedetailleerde kits.
De doos bevat alle materialen voorbereid en klaar voor montage, het relatieve scheepsbeslag, de instructies plus een gedetailleerd schema en een elegante uitvalsbasis ter ondersteuning van het voltooide model.


Schaal: 1:75
Hoogte: 790 mm.
Lengte: 870 mm.
zoomzoomzoomzoom mirage a.jpg mirage detail 1.jpg mirage detail 2.jpg mirage detail 3.jpg€ 580,95
Helaas blijven wij gesloten tot nader order, wij kunnen nog steeds brievenbuspakjes en pakketten versturen, helaas heeft post.nl een dag-maximum ingesteld, houdt u daarom rekening met een langere uitlevertijd, mogelijk tot na de kerstdagen.

Excuses voor de overlast.

VERDER WENSEN WIJ IEDEREEN PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN VOOR SPOEDIG NIEUWJAAR. 

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.


Verwacht in het begin voorlopig een levertijd van één tot circa twee weken, als artikelen in voorraad zijn, indien deze niet in voorraad zijn met enige weken, excuses voor de overlast.


Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid