* Leida SM57

Nederlands plezier-vaartuig - De beroemde Marine architect, F.H. Chapman, tekende en beschreef in zijn "Architettura Navalis Mercatoria" van 1775 een kleine Nederlandse vissersboot.
Hij maakte het af, maar met lichte en mooie versieringen die zijn omgezet in een origineel en elegant pleziervaartuig en gaf het de naam "Een Nederlands Herenjacht".
De LEIDA, heeft ook zijn oorsprong in een van de meest typische vissers-vaartuigen van de 18e eeuw.
Dit lichtgewicht pleziervaartuig (tegenwoordig zouden wij het een jacht noemen) kan worden onderscheiden van andere modellen van die tijd door de zijzwaarden welke typisch Nederlands zijn, en de grote driehoekige spanker, zonder een boom, gekoppeld aan de lange gaffel of mast, ondersteund in het midden van de val en schuin naar beneden tot de onderkant rust bijna aan de voet van de grote mast.

Schaal: 1:64
Hoogte: 355 mm.
Lengte: 350 mm.
zoomzoomzoomzoom leida a.jpg leida detail 1.jpg leida detail 2.jpg leida detail 3.jpg€ 129,95
Helaas zijn wij gesloten tot eind januari/begin februari, in verband met het maken van een goede balans, zodat wij weten wat wij aan waarde allemaal in huis hebben, verder moeten wij de webwinkels ook aanpassen en opruimen, enz.
Lopende bestelling worden voor zover mogelijk verwerkt en verstuurd.

Excuses voor de overlast.

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid