* Dolphyn SM16

Nederlandse tweemast kaper 

Met Nederlandse Bouwbeschrijving,

- Een aantrekkelijke tweemaster te water gelaten in 1750 bewapend met 10 kanons en 6 veldslangen.
Deze elegante doos bevat alles wat nodig is (exclusief verf en lijm) om het model te bouwen: verschillende soorten van kostbare houtsoorten, verguld gegoten metalen decoraties, scheepsbeslag enz.
Deze vrijbuiter is makkelijk te monteren dankzij de duidelijke bouwtekeningen, gedetailleerde instructies en het feit dat alle componenten geprefabriceerd zijn.
De relatief grote schaal heeft ons in staat gesteld een getrouwe afspiegeling van de talrijke bovenbouw en decoraties te geven.

Verf voor het model matte vernis van Lord Nelson of matte blanke lak tevens voor de verschansing en spiegel Vallejo verf 70.969 Park Green Flat nr. 73.  

Schaal: 1:50
Hoogte: 685 mm.
Lengte: 810 mm.
zoomzoomzoomzoom dolphyn a.jpg dolphyn voordek.jpg dolphyn spiegel.jpg dolphyn dek en tuigage.jpg€ 299,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid