* d' Halve Maen (Halve Maan) SM 18

Vroeg 17e Eeuws Nederlands Galjoen - In 1609 toen de Engelse Kapitein Henry Hudson aan boord van d' HALVE MAEN tijdens zijn zoektocht naar een Noord-West doorgang naar Azia hij een baai ontdekte waarin een 500 km lange rivier uitkwam.
Na het opvaren van de rivier, nam Hudson bezit in naam van de Nederlandse regering, en doopte het de Noord of Maurice River in naam van de Prins van Nassau.
Deze doos bevat een getrouwe reproductie van het originele schip dat gemakkelijk te bouwen is dankzij onze nieuwe technische assemblage criteria, de uitstekende kwaliteit van onze materialen, de duidelijkheid van de tekeningen welke gemakkelijk zijn te lezen en de complete prefabrikatie van de componenten (met uizondering van de synthetische materialen).

bouwdoos bevat geen zeilen/zeildoek, dit kan men wel bij ons bestellen

Schaal: 1:50
hoogte: 525 mm.
Lengte: 520 mm.

zoomzoomzoomzoom halve maan a.jpg halve maan details 1.jpg halve maan details 2.jpg halve maan details 3.jpg

Video:


€ 268,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid
Gerelateerde artikelen: