Webwinkel Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk: KEURMERK VEILIG WINKELEN.
sedert het voorjaar van 2014. 

Enschede, 17 juli 2014 - Stichting WebwinkelKeur heeft vandaag bekend gemaakt het Keurmerk Veilig Winkelen over te nemen.


Daarmee wordt het WebwinkelKeur het derde keurmerk van Nederland met meer dan 1300
aangesloten webwinkels.
 
Goed Nieuws !. Deze week is Keurmerk Veilig Winkelen.nl  overgenomen door Stichting WebwinkelKeur.
Voor de Keurmerk Veilig Winkelem leden zorgt dit voor veel voordelen.
Zo is het WebwinkelKeur bekender en bieden we extra mogelijkheden waaronder een geschillen-commissie en een klantbeoordelings-systeem.
En het mooiste van allemaal is dat een KVW-lid gratis de overstap kan maken.
 
Voor WebwinkelKeur is de overname een strategische keuze. Met de komst van het WebwinkelKeur in 2010 kiezen steeds meer MKB-ondernemers voor WebwinkelKeur, met de overname kunnen we sneller groeien. Ons doel is kleine ondernemers een betaalbaar keurmerk te geven met een grote focus op klanttevredenheid. Niet alleen een juridische insteek, maar ook een praktische insteek waarbij gekeken wordt naar zaken die belangrijk zijn voor de consument. Natuurlijk moeten juridische zaken zoals algemene voorwaarden goed voor elkaar zijn, maar wanneer de klantenservice van een slecht niveau is, heeft de consument hier weinig aan. Onze combinatie van een juridische controle met een bezoek van mysteryshoppers en het gebruik van klantbeoordelingen past hier uitstekend bij. Van de overname profiteren bestaande leden ook, hoe meer leden hoe groter de bekendheid van het WebwinkelKeur zal worden.

Het Keurmerk Veilig Winkelen geeft aan dat met de overname hoofdzakelijk tot stand is gekomen om de huidige leden meer waarde te bieden. Hoewel er vroeger een wildgroei was aan keurmerken zien we de laatste jaren dat veel webwinkels toch kiezen voor grotere keurmerken met meer naamsbekendheid. Het WebwinkelKeur is zon grotere partij welke aansluit bij onze doelgroep. De overname was voor ons dan ook een logische stap.

Het KVW zal voorlopig nog als label blijven bestaan. De bestaande leden worden echter stapsgewijs overgezet naar het WebwinkelKeur wanneer deze voldoen aan de strengere richtlijnen van het WebwinkelKeur. Hiermee zal het KVW gefaseerd verdwijnen