* Rader Sleper Talhoer Vanguard

Rader Sleper Talhoer Vanguard van Afizon

De Vanguard werd gebouwd in 1841 door Thomas Ellis, het is één van de eerste versies van de beroemde scheprader sleepboten met houten steile Boeg en Roer. Houten Rader Sleepboten werden gebruikt om schepen en aken te slepen op de rivier de Tyne in het Noordwesten van Groot Brittanië. Zij waren de voorlopers van de beroemde meest ontwikkelde sleepboten die een essentieel onderdeel van de geschiedenis van de rivier de Tyne zou worden voor bijna 150 jaar. De voordelen van een Stoom Sleepboot maakten het  mogelijk om met grotere schepen op de rivier de Tyne te navigeren naar Newcastle maar ook om vertragingen in de haven winden en ongunstige weers-omstandigheden te verminderen. Na een lange diensttijd van vele jaren en behorende bij verschillende eigenaren, werd de Vanguard gesloopt in Londen in 1863.

Helaas is de/het pedestal/voetstuk grondplaat niet inbegrepen bij de bouwdoos.

Bijzonderheden:

  • Lengte: 723 mm.
  • Hoogte: 320 mm.
  • Breedte: 220 mm.
  • Schaal: 1:50

Nu met Kleurschema in bouwdoos aanwezig met Vallejo Modelcolor verf bij de bestellen, IN VOORRAAD 

BINNENKORT MET NEDERLANDSE BOUWBESCHRIJVING.

VOLDOENDE VOORRAAD.

zoomzoomzoomzoomzoomzoom rader sleper vanguard 20151 a.jpg rader sleper vanguard 20151 2a .jpg rader sleper vanguard 20151 3a .jpg rader sleper vanguard 20151 4a .jpg rader sleper vanguard 20151 5a .jpg rader sleper vanguard 20151 6a .jpg€ 170,95
Aanstaande woensdag 3 maart gaan wij weer open, u kunt dan weer online bestellingen plaatsen, zodra bestelling 4370 is geplaatst, zijn wij genoodzaakt om de webwinkel een week te sluiten, om ons de gelegenheid te geven om alle bestellingen te verwerken en te versturen, zodra de meeste bestellingen zijn verwerkt, gaan wij weer open voor de volgende 20 bestellingen, enz.

Houdt u aub. rekening met een levertijd van circa een paar dagen tot een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-2 weken
beschikbaarheid