* Heller Bentley 4,5 Litre Blower

Mooie Bouwdoos van de Bentley 4,5 Blower

Heller Artnr.: 80722

De Bentley 4,5 L. Blower is een Sportwagen van het Engelse automerk Bentley, Deze wagen werd geproduceerd ter vervanging van de Bentley 3 Litre, maar onder het motto "There's no replacement for displacement". Dit motto wewrd bedacht door Walter Owen Bentley die een motorische verandering belangrijker vond dan een optische verandering.

Toen de wagen in productie ging in 1927 probeerden merken zoals Bentley, Bugatti en Lorraine-Dietrich om hun wagens af te stemmen op races zoals de 24 uur van Le Mans. Winst in deze race verhoogde de reputatie van een merk aanzienlijk. In 1928 won de 4,5 L. deze race.

Naast deze winst boekte de wagen ook een snelheidsrecord op het circuit van Brooklands. De wagen behaalde hier een tosnelheid van 222,03 km/h.

In totaal werden er 720 wagens van de 4,5 Litre geproduceerd, waarvan 55 met supercharger. Deze werden dan ook Bentley's Blowers genoemd.

 Specificaties:

  • Schaal: 1:24
  • Aantal onderdelen: 126
  • Moeilijkheidsgraad 4/5
  • Lengte: 183 mm.

Geschikt vanaf 14 jaar en ouder.

zoomzoomzoomzoomzoom bentley 4,5 l blower 1.jpg bentley 4,5 l blower 2.jpg bentley 4,5 l blower 3.jpg bentley 4,5 l blower 4 a.jpg bentley 4,5 l blower 5 a.jpg€ 26,95
Helaas zijn wij gesloten tot eind januari/begin februari, in verband met het maken van een goede balans, zodat wij weten wat wij aan waarde allemaal in huis hebben, verder moeten wij de webwinkels ook aanpassen en opruimen, enz.
Lopende bestelling worden voor zover mogelijk verwerkt en verstuurd.

Excuses voor de overlast.

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid