* Roar Ege Vikingschip 1000 BB-703

Dit Vikingschip dateert uit ongeveer 1000 Anno Domini werd gevonden in 1957 in de baai bij Roskilde in Denemarken. Het wrak werd geborgen in 1962, en na een grondige conservering was het moelijk om een reconstructie van het schip uit te voeren.
Vandaag is de replica te bezichtingen in het Vikingschip Museum te Roskilde In Denemerken.

De Bouwdoos bevat alle houten en kunststof onderdelen, het schip is beslag, tekeningen met Nederlandse bouwbeschrijving, exclusief verf en lijm.

Het schip is zeer realisctisch met vele mooie details, uitgevoerd met plank op spanten-kielconstructie, laser gesneden triplex kiel en spanten, houten bovenbouw en dekken, romp en het dek-beslag in messing en of kunststof, mast en rondhouten en tuigage touw in verschillenden diktes, inclusief schaal 1:1 tekeningen en een NEDERLANDSE BOUWBESCHRIJVING Exclusief Lijm, Gereedschap en Verf.

Bijzonderheden:

Moeilijkheidsgraad * voor de gevorderde modelbouwer
met een maximum van * * * .
♥ Lengte: 570 mm.
♥ Breedte: 138 mm.
♥ Hoogte: 390 mm.
♥ Schaal: 1:25
zoomzoomzoomzoomzoomzoomzoom bb703 roar ege.jpg roar ege 703 2.jpg roar ege 703 3.jpg roar ege 703 4.jpg roar ege 703 5.jpg roar ege 703 6.jpg roar ege 703 7.jpg€ 116,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-2 weken
beschikbaarheid