The World Encyclopedia of Battleships

The World Encyclopedia ofBattleships - Peter Hore

This book examines the many amazing ships that have existed worldwide, and it includes the main battles or operations in which the ships have taken part. Each ship is illustrated with photos sourced from around the world, and technical details are also included. This is a must-have reference book for everyone interested in the ships that have helped make history.

Dit boek gaat in op de vele verbazingwekkende schepen die wereldwijd hebben bestaan​​, en het bevat de belangrijkste veldslagen of behandelingen waarbij de schepen hebben deelgenomen. Elk schip wordt geïllustreerd met foto's afkomstig uit de hele wereld, en technische details zijn ook inbegrepen. Dit is een must-have naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in de schepen die hebben geholpen de geschiedenis te maken.

ISBN 100857231472

Uitg.Hermes House
Softcover. formaat 170 x 220 x 25 mm. 256 pag.
Taal: Engels - Englisch.

Conditie: Zo Goed als Nieuw.
zoom the world encylcopdie battleships.jpg€ 12,75
Aanstaande woensdag 3 maart gaan wij weer open, u kunt dan weer online bestellingen plaatsen, zodra bestelling 4370 is geplaatst, zijn wij genoodzaakt om de webwinkel een week te sluiten, om ons de gelegenheid te geven om alle bestellingen te verwerken en te versturen, zodra de meeste bestellingen zijn verwerkt, gaan wij weer open voor de volgende 20 bestellingen, enz.

Houdt u aub. rekening met een levertijd van circa een paar dagen tot een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-2 dagen
beschikbaarheid