* Licht Deense Olie Art. 015

Lichte Deense Olie van eigen fabrikaat, omdat Artesania Lichte Olie niet kan leveren.

Olie om de houtnerf duidelijk zichtbaar te maken.

Verwerking: opbrengen met een kwast of doek daarna de olie met dezelfde kwast of doek verder op het hout verspreiden, niet te veel ineens opbrengen, goed verdelen, ongeveer een half uur laten intrekken. Na een uur het oppervlak afnemen met een schone droge doek, zodat er geen oliefilm op het oppervlak achterblijft. 

Hout waarop nog lijmresten aanwezig zijn nemen geen olie op en vertonen met de rest van het hout een vlekkrig aanzicht, lijmresten dus indien mogelijk volledig verwijderen.

Eventuele volgende lagen na een dag wachten aanbrengen.

Voor het gebruik eerst uit testen op een stukje afval-hout van dezelfde houtsoort om het effect goed te kunnen beoordelen.

Verpakking ca. 10 ml. met druppelaar prijs per stuk.

 

zoom artesania lichte olie 27622 .jpg€ 2,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 3 stuks.
beschikbaarheid