* Donkere Deense Olie Art. 016

Donkere Deense Olie van eigen fabrikaat, omdat Artesania Donkere Olie niet kan leveren.

Donkere Olie om de houtnerf mooi te laten uitkomen.

Voor de donkere houtsoorten.

Verwerking: opbrengen met een kwast of doek, daarna de olie met dezelfde kwast of doek verder op het hout verdelen, niet te veel ineens opbrengen, goede verdelen, ongeveer een half laten intrekken. Na een uur het oppervlak afnemen met een schone droge doek, zodat er geen oliefilm achterblijft.

Hout waarop nog lijmresten aanwezig zijn nemen geen olie en vertonen met de rest van het hout een vlekkerig aanzicht, lijmresten dus indien mogelijk volledig verwijderen.

Eventuele volgende lagen na een dag wachten aanbrengen.

Voor het gebruik eerst uit proberen op een stukje afval-hout van dezelfde houtsoort on het effect goed te kunnen beoordelen.

Verpakking ca. 10 ml. met druppelaar prijs per stuk.

zoom artesania donkere olie 27623.jpg€ 2,95
Doordat de levertijd blijft oplopen, hebben wij besloten om de twee webwinkels van historische modelbouw & modelbouwdekombuis zondagavond 22 januari omstreeks 23:00 te sluiten om de vele bestellingen te kunnen verwerken, omdat wij nog lang niet alle bestellingen hebben kunnen verwerken en hebben kunnen versturen, gaan wij voorlopig nog niet open, aanstaande zondagavond 5 februari omstreeks 23:00 gaan de beide webwinkel weer open.
Excuses voor de overlast. 

Vanaf 19 juli kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer 12 dagen, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid