U.S.S. Constitution Hoofdmast Dwarsdoorsnede

De U.S.S. Constitution is een historisch uit hout gebouwd fregat met drie masten van de United States of America. Het schip werd op 21 oktober 1797 te water gelaten en werd door de toenmalige President van de Verenigde Staten van Amerika, George Washington, genoemd naar de Grondwet van de Verenigde Staten (U.S. Constitution).

Tegenwoordig ligt het schip na een uitvoering restauratie in de jaren negentig gemeerd aan pier 1 van de vroegere marinewerf in Charlestown, aan het einde van de Freedom Trail. Het schip is gedurende het gehele jaar open voor bezoekers. Op de wal is er een partuculier museum betreffende de geschiedenis van het schip.

Mooie bouwdoos van de Hoofd Mast Dwarsdoorsnede van U.S.S. Constitution van Mamoli.

Middenschip Sectie van het model van U.S.S. Constitution. Reproduceert in detail de binnenzijde van het schip te water gelaten op 21 oktober 1797, de constructie bestaat uit 10 halve-spanten, waarvan de montage wordt vereenvoudigd door speciaal gereedschap meegeleverd in de doos. Uitgevoerd met binnen en buiten beplanking. Beplaat van de romp met platen zoals met het originele schip.

Bijzonderheden:

♥ Hoogte: 667 mm.
♥ Schaal 1:93.
♥ Bouwjaar 1797.

GEEN VOORRAAD !!

zoomzoomzoomzoom uss constitution mv32.jpg uss constitution mv32 1.jpg uss constitution mv32 2.jpg uss constitution 1.jpg€ 137,50
Aantal:

Niet meer op voorraad.
beschikbaarheid