* Jouw Missie Verover de ZEEËN

Jouw Missie: Verover de ZEEËN Nederlands Hardcover Nicolas Harris

Je wilt dus graag je eigen galjoen bouwen en de zeeën veroveren ?.
Maar wie moet er deel uitmaken van je bemanning en hoe moet je navigeren ?.
In dit boek staat alles wat je moet weten. De gedetailleerde illustraties, tekeningen en aanwijzingen helpen je om je taak te verwezenlijken - je leest alles over wat je moet doen bij stormweer en hoe je je schip tegen piraten kunt beschermen.
Je boek bevat uitklapbare pagina's, kaarten en een model met instructies, zodat je ook echt je eigen galjoen kunt bouwen.
zoomzoom verover de zeeen 1 a.jpg verover de zeeen 3 a.jpgRecensie: B. Handgraaf (NBD│Biblion recensie)

Vanuit Spanje zijn veel ontdekkingsreizigers op weg gegaan met als doel het Verre Oosten te bereiken. In plaats daarvan werd Amerika ontdekt. Wie waren die ontdekkingsreizigers ?,
welke volkeren kwamen ze in Amerika tegen ?.
Welke routes bevoeren de schepenen wie ging ermee als bemanning ?.
Op al deze vragen wordt in het boek een antwoord gegeven. Het boek is uitgevoerd in een ringband met stevige kaft en ingedeeld in zes hoofdstukken, duidelijk aangegeven door het gebruik van pastelkleurige tabbladen. Heel veel gekleurde illustraties verduidelijken de tekst, vaak met extra uitleg - in een kleiner en schuiner lettertype - in een kader aan de zijkant van de pagina geplaatst. Enkele pagina's zijn meerdere keren uitvouwbaar, waarop bijvoorbeeld de routes gedetailleerd weergegeven zijn of de binnenkant van een galjoen te zien is. Zelf aan de slag kan ook. Achter in het boek zit namelijk een bouwplaat van een galjoen verdeeld over tien pagina's. Ook moet de reis gepland worden. Maakt deel uit van de serie ' Jouw Missie '. Soms is de tekst wat moeilijk maar over het algemeen is dit een leuk en leerzaam boek dat de lerzers ook nog aktiveert om zelf iets te gaan doen.

Afmeting 20x258x205 mm.

Vanaf ca. 10 jaar

ISBN: 9789088200786
€ 14,95
Aantal:

Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid