* Götheborg

De Götheborg was een Oost-Indië-vaarder welke destijds vol beladen op 12 september 1745 bij het naderen van de thuishaven van Götheborg van haar derde reis naar China op een rots was gelopen, alle opvarenden werden gered, maar het schip was verloren.

Wanneer het wrak van het schip de Götheborg werd gevonden in 1984, is het idee ontstaan van het maken van een replica van het schip. De kiel voor de replica werd gelegd op 11 juni 1995. Het schip is gebouwd met behulp van traditionele middelen, en is zo veel mogelijk gebouwd volgens de originele Götheborg, een kleine aanpassing was de de hoogte van het dek, deze is 10 cm hoger dan de originele hoogte, dit is omdat de huidige mens langer is dan zijn voorouders.

Verder is de huidige Götheborg een varende replica van het originele schip. Het is momenteel 's werelds grootste operationele houten zeilschip.

Het modelschip is vervaardigd volgens de planken op spanten methode en zoals u kunt zien vervaardigd van goede en duurzame houtsoorten, de versieringen zijn vervaardigd van metaal.

U wordt aangeraden om het modelschip te plaatsen in een glazen vitrinekast.

Lengte: 80 cm.
Hoogte: 76 cm.
Breedte: 18 cm.

Het modelschip wordt verzonden in een degelijk transport-krat geplaatst in een verzenddoos

Wijzigingen voorbehouden.

LET OP DIT IS EEN AFGEBOUWD MODELSCHIP.

VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND ZIJN INBEGREPEN, VOOR BUITENLAND OP AANVRAAG. 

VOORRAAD 1 STUKS.

zoomzoomzoomzoomzoom gotheborg.jpg gotheborg 1.jpg gotheborg 2.jpg gotheborg 3.jpg gotheborg 4.jpg € 465,00   € 444,96
Aantal:

Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid