* Badger Airbrush-set 150 IL Middel

Badger Airbrush 150 Onderbeker, Tweevoudige werking (dual action) interne menging.

Met gratis Engels-talige Badger DVD.

Het Model 150™ onderbeker en èèn van Badger's "Legendarische" airbrushes. Het wordt gebruikt door Beeldend Kunstenaars, Illiustratoren, Stof Designers, Custom Auto Spuiters en Proffesionele Modelbouwers.
Het kan zeer goed verspuiten verdunde kunstenaars acryl, acryl email en lakken, gouache, stofkleuren, inkten en kleurstoffen, keramische kleuren en glazuren, aquarellen en natuurlijk Air Opague™ airbrush kleuren.

SPUIT KARAKTERS VAN NAALD EN NOZZLE SAMENSTELLING VAN INTERNE MENGING AIRBRUSHES:

F. Heeft de kleinste opening voor extra fijne detaillering en zal van een potlood dikte spuiten tot 25,4 mm. (1 inch) breed spuitpatroon.
Het is ontworpen voor gebruik van vloeistoffen met een lage viscositeit-zeer dunne acryl, aquarellen, gouaches, inkten en kleurstoffen.

M. heeft een medium opening voor fijne detaillering en spuit een lijn van 1,55 mm. (1/16 inch) tot een 38 mm. (1-1/2 inch) breed spuitpatroon.
Het verbruikt twee keer de hoeveelheid vloeistof als de F. Deze samenstelling is geschikt voor bijvoorbeeld viscositeiten als verdunde acryl-verf, hobby lakken, enz.

L. Heeft de grootste opening en spuit 4 keer de hoeveelheid vloeistof als de F, van een lijn van 3,2 mm. (1/8 inch) tot een 50,8 mm. (2 inch) breed spuitpatroon.
De L is ontworpen voor gebruik met materialen van hogere viscositeit (autolak, keramiek-glazuur, acrylaten, enz.).

Opgelet:
Wordt niet aanbevolen voor gebruik door kinderen van 14 jaar of jonger, zonder toezicht van verantwoorde volwassenen.

Waarschuwing:
Tijdens het gebruik niet roken, eten of drinken, niet in de nabijheid van de ogen, open vuur of grote hitte spuiten, zorg ervoor dat de ruimte voldoende is geventileerd.
zoomzoom badger 150.jpg badger 150 onderdelen.jpg€ 118,95
Aantal:

Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-2 weken
beschikbaarheid