Heavy Duty Mobiele Hijskraan RC

Heavy Duty Mobiele Hijskraan RC.

Voel je een echte kraanmachinist met deze mobiele hijskraan !. Met deze kraan is er geen gebouw of bouwput te ver voor je, door de uitschuifbare haak kun je overal bij. Daarnaast kan de kraan lichtgeven en geluid maken, hierdoor lijkt hij nog meer op een echte hijskraan. De hijskraan is zo gemaakt dat er geen zand in het voertuig kan komen, zodat je er nog langer speelplezier van hebt !.

Bijzonderheden:
  • Mobiele Hijskraan
  • Truck kan lichtgeven en geluik maken
  • Met 4-wiel aandrijving
  • Speelduur ongeveer 30 minuten
  • Afmetingen (LXH): 35 x 22 cm.
  • Vereist 4 AA batterijen voor de truck en 2 AA batterijen voor de zender (niet inbegrepen).
  • Geschikt voor binnen en buiten Niet in de Regen.
Als u batterijen wilt bijbestellen dit graag aangeven, eventueel oplaadbare met oplaad-adapter.
zoomzoomzoomzoomzoomzoomzoomzoom ninco mobiele hijskraan 10033 1 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 2 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 3 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 4 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 5 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 6 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 7 a.jpg ninco mobiele hijskraan 10033 8 a.jpg€ 59,95
Helaas zijn wij gesloten tot eind januari/begin februari, in verband met het maken van een goede balans, zodat wij weten wat wij aan waarde allemaal in huis hebben, verder moeten wij de webwinkels ook aanpassen en opruimen, enz.
Lopende bestelling worden voor zover mogelijk verwerkt en verstuurd.

Excuses voor de overlast.

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid