* Mantua Acryl Verfset 6-Delig MMO-01740

Mantua Acryl Verfset 6-Delig;
  • 1750 Wit
  • 1654 Blauw
  • 1755 Ocker
  • 1752 Geel Mat
  • 1751 Zwart
  • 1753 Rood
Acryl Verfset Ideaal voor de historische scheepsbouw, evenals voor de andere modelbouw, de verf is op Acryl basis en is vlug droog, samen met een super satijnglanzende afwerking en kan worden verdund met water, zeer gemakkelijk te gebruiken ook met een airbrush.  

Het te behandelen oppervlak dient vertvrij en stofvrij te zijn, goed roeren voor gebruik, bewaren op kamer temperatuur, aanbevolen vanaf 8 jaar en ouder, irriterend voor de ogen, bevat geen lood, handen wassen na gebruik.

Voor toepassing met de kwast, verfspuit of airbrush. 

Inhoud per potje 20 ml.
zoom mantua verfset 1740 a.jpg€ 20,15
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 3 stuks.
beschikbaarheid