* Plant Zeep Kwasten Reiniger 500 ml.

Plant Zeep Kwasten/Penselen Reiniger (Plant Soap Brush Cleaner)

Wat is plant zeep kwasten reiniger:

Admiraliteits kwasten/penselen reiniger van Caldercraft is een zachte verzorgende reiniger voor verfkwasten die alle natuurlijke ingrediënten bevatten; water, lijnzaadolie, zeepazijn, plantenalcohol, eucalyptus-terpenen, borat en citraat.

Voor gebruik als kwasten/penselen reiniger en conditioner met verf op waterbasis of een kwasten/penselen reiniger voor enamel verf - wanneer enamels worden gebruikt, is terpentine of wasbenzine nog altijd nodig om te reinigen. 

Indien regelmatig gebruikt, helpt Admiraliteits Verf Plant Zeep Reiniger om de levensduur te verlengen en de kwaliteit van de kwasten/penselen te behouden. Admiraliteits Plant Zeep Kwasten/Penselen Reiniger kan ook worden gebruikt om kleurvervuiling te verminderen.  

Voor gebruik goed schudden.

Inhoud 500 ml.

zoomzoom plant soap brush cleaner ab9250 1 a.jpg plant soap brush cleaner ab9250 2 a.jpg€ 6,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 3 stuks.
beschikbaarheid