* Plant Zeep Kwasten Reiniger 500 ml.

Plant Zeep Kwasten/Penselen Reiniger (Plant Soap Brush Cleaner)

Wat is plant zeep kwasten reiniger:

Admiraliteits kwasten/penselen reiniger van Caldercraft is een zachte verzorgende reiniger voor verfkwasten die alle natuurlijke ingrediënten bevatten; water, lijnzaadolie, zeepazijn, plantenalcohol, eucalyptus-terpenen, borat en citraat.

Voor gebruik als kwasten/penselen reiniger en conditioner met verf op waterbasis of een kwasten/penselen reiniger voor enamel verf - wanneer enamels worden gebruikt, is terpentine of wasbenzine nog altijd nodig om te reinigen. 

Indien regelmatig gebruikt, helpt Admiraliteits Verf Plant Zeep Reiniger om de levensduur te verlengen en de kwaliteit van de kwasten/penselen te behouden. Admiraliteits Plant Zeep Kwasten/Penselen Reiniger kan ook worden gebruikt om kleurvervuiling te verminderen.  

Voor gebruik goed schudden.

Inhoud 500 ml.

zoomzoom plant soap brush cleaner ab9250 1 a.jpg plant soap brush cleaner ab9250 2 a.jpg€ 6,95
Aanstaande woensdag 3 maart gaan wij weer open, u kunt dan weer online bestellingen plaatsen, zodra bestelling 4370 is geplaatst, zijn wij genoodzaakt om de webwinkel een week te sluiten, om ons de gelegenheid te geven om alle bestellingen te verwerken en te versturen, zodra de meeste bestellingen zijn verwerkt, gaan wij weer open voor de volgende 20 bestellingen, enz.

Houdt u aub. rekening met een levertijd van circa een paar dagen tot een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 4 stuks.
beschikbaarheid