Premium Airbrush Colors

Vallejo Premium Airbrush Colors:

Wit               Nr. 62.001

Basis Blauw   Nr. 62.010

Basis Groen   Nr. 62.013

Helder Rood  Nr. 62.005

Satijn Vernis Nr. 62.063

Matte Vernis Nr. 62.062

Inhoud 60 ml.

Acryl Polyurethaan Kleuren op waterbasis niet giftig en veilig voor mens en milieu. door zijn voorverdunde samenstelling, vrijwel spuitklaar en direct in de airbrush te gebruiken vanaf naaldgrotte 0,3 mm. een beetje voorverdunnen met de Reducer 066 geeft een nog mooier spuitbeeld, de verf is dan nog met fijnere naaldsets te verwerken.

zoomzoomzoomzoomzoomzoom vallejo premium airbrush color wit 62001 a.jpg vallejo premium airbrush color basis blauw 62010 a.jpg vallejo premium airbrush color groen 62013 a.jpg vallejo premium airbrush color helder rood 62005 a.jpg vallejo premium airbrush color zijdeglans vernis 62063 a.jpg vallejo premium airbrush color matte vernis 62062 a.jpgMet extreme sterkte en bestendig tegen stoten en brandstof lekkage's. Door de samenstelling op Uretane basis heeft de verf zelfs al een zeer goede hechting op vrijwel alle oppervakken: lexaan, kunststoffen, hout, metaal, papier, etc. en is daarom uitstekend geschikt voor Specialpaintwerk, Kunstaas, RC Auto Body's, Muurschilderingen, Leer, Modelbouw , etc. Voor een nog betere hechting op met name Erg gladde oppervlakken is het gebruik van de Premium Primer of één van de Vallejo Air Primers aan te bevelen. De verf is samengesteld uit zeer fijne micro pigmenten en een Urethane Clear geschikt voor duurzaam gebruik buitenshuis, de verf is hoogbestand tegen chipping en craqueleren en daardoor prima te gebruiken op flexibele ondergronden, is bestand tegen hitte en is zeer kleurecht. Vallejo Premium is af te lakken met elke blank lak ook 2K etc. en voor de RC benzine rijders bestand tegen 35 % Nitro.

De Vallejo Premium verflijn bestaat uit 20 heldere Opaque/Dekkende kleuren, 23 sprakelende Metallic/Pearls en 9 zeer kleurechte transparante Candy kleuren voor Spectaculair specialpaintwerk als True Fire, Blue Fire en Green Fire. Aangevuld met 9 additieven maakt de Vallejo Premium Lijn tot een zeer compleet verfsysteem welke daarbij vriendelijk is geprijsd. 

Goed schudden voor gebruik. Kan worden verdund met Premium Reducer. Voor airbrushen raden wij het gebruik van een professioneel masker aan.

€ 6,80


Aantal:

Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-3 weken
beschikbaarheid