Fokker Dr. I. De Rode Baron Driedekker.

Hel Mooie Bouwdoos van de Fokker Dr. I. Rode Baron's Driedekker.

Geschiedenis van Fokker Dr. I. Driedekker: De Rode Baron.

De Fokker Dr. I was een Duits Jachtvlieguig uit de Eerste Wereldoorlog. Het werd aan het einde van 1917 bekend, vooral door de legendarische Duitse piloot Manfred von Richthofen, de Rode Baron.

De Fokker Dr. I. is een vliegtuig dat talrijke overwinningen voor de Duitse zijde veroverde. In datzelfde jaar probeerden de meeste grote luchtvaart-fabrieken hun eigen driedekker te creëren. Het was een Nederlander, Anthony Fokker, die uiteindelijk de Driedekker (Triplane) creëerde die de nachtmerrie van de geallieerden zou worden. De grootste rivaal in de hoogten was de Britse tweedekkerjager Sopwitch Camel, de oorlogsmachine van de geallieerden die de grote doeltreffendheid en precisie van de Fokker I te verwerken kreeg.

FOKKER Dr. I HOUTEN MODEL: DE RODE BARON.

zoomzoomzoomzoomzoomzoomzoomzoomzoomzoom artesania fokker dr. j. 20350 1 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 2 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 3 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 4 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 5 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 6 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 7 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 8 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 9 a.jpg artesania fokker dr. j. 20350 10 a.jpg

Video:


De nieuwe bouwdoos van de Duitse Driedekker Fokker Dr. I van de Rode Baron zal Modelbouwers verrassen. Het is een houten model van het Duitse vliegtuig met een schaal 1:16, zeer compact en heeft tal van Details. Getrouwe replica van het origineel, zelfs met dezelfde materialen: metaal, voor de structuur, en hout, voor de vleugels.

Geschikt voor tentoonstelling in elke omgeving, zelfs op grote schaal vanwege de compacte afmetingen. Bovendien heeft het Fokker-schaalmodel de beste en meest gedetailleerde multimedia-instructies op de markt met 7 talen op DVD: video-zelfstudies en meer dan 700 foto's die u precies alle stappen leren om dit fantastische model te bouwen, dat wil zeggen, om een museum kwaliteits model te krijgen.

Het heeft unieke hoogwaardige details en het bevat een fantastische Bonus waarmee je verliefd wordt op dit prachtige stuk: een mooie Methacrylaat-standaard met de naam van het vliegtuig, kopergravure en staalgravure, ingespoten metalen onderdelen, cockpit-details, metalen structuur en vleugels gemaakt van hout, zonder de poster van het vliegtuig te vergeten om schaal 1:1. Het model is eenvoudig te bouwen en heeft meer dan 750 onderdelen.

U kunt ook een geweldige Tool kopen: een fotogravure-sjabloon in messing voor het modelleren met airbrush. Het creëert een fantastische hout-effect. als modelbouwer krijg je een onverslaanbaar resultaat door de nerf van het hout te verven. Voor alle type modellen: Marine, Lucht... Koop je Micro slabloon voor Hout Simulatie. Artnr. 27322 van Artesania/

Bijzonderheden:

  • Schaal: 1:16
  • Vleugel Spanwijdte: 450 mm.
  • Lengte: 360 mm.
  • Hoogte: 184 mm.

Met Nederlandse Bouwbeschrijving op DVD.

€ 243,90
Aantal:

Niet meer op voorraad. Levertijd: 1-3 weken
beschikbaarheid