* Sultan Arabische Dhow 22165

Prachtig Mooie Bouwdoos van Artesania Latina.

De Sultan Arabische Dhow (Arabische vrachtvaarder). 

Houten model Schaal 1:85 van het klassieke Arabische schip genaamd Dhow: Sultan.

Een ongelooflijk en natuurlijk martiem modelwerk dat u naar tijden en afgelegen plaatsen vervoerd, een essentieel stuk voor elke modelbouwer.

Aarzel niet om je te laten onderdompelen in de bouw van dit prachtige schip. De bouwdoos bevat zeer precieze multimedia instructies, evenals kwaliteits hout en metalen onderdelen.

Minimum leeftijd: 14 jaar en ouder.

zoomzoomzoomzoomzoomzoom sultan arabische dhow 22165 1 a.jpg sultan arabische dhow 22165 2 a.jpg sultan arabische dhow 22165 3 a.jpg sultan arabische dhow 22165 4 a.jpg sultan arabische dhow 22165 5 a.jpg sultan arabische dhow 22165 6 a.jpgAanbevolen voor de beginnende modelbouwer met basiskennis van de gereedschappen en materialen en voor iedereen die een eerste keer met het werken aan zeilen wil ervaren.

Ontdek dit traditionele schip en de invloed ervan op de latere Europese scheepsbouw.

Hoge precisie laser-gesneden triplex onderdelen.

Berkhout en fineer.

Meerdere hout-, metaal en messing onderdelen.

Delen in hoogwaardige foto-geëtste messing delen.

Zeilen zijn handgemaakt en gereed om te worden geplaatst.

Katoenen touw en takelgaren.

Een steun om het modelschip te tonen.

Zeer gedetailleerde stap-voor-stap bouw-instructies met veel foto's.

Op ware grootte bouwtekeningen van het schip.

Geschiedenis van de Dhow Sultan: Ken het model dat u wilt bouwen.

Ontdek Sultan, een houten modelschip van deze traditionele Arabische Dhow uit de kusten van het Arabische Schiereiland, India en Oost-Afrika. dit schip was het belangrijkste instrument in de handel en in de voortplanting van het Islamitische geloof. Ook werd de Dhow voornamelijk gebruikt vrachtschip, van graan en vis tot slaven of mineralen.

De exacte herkomst van de Dhow is onbekend, hoewel de verschijning ervan lijkt te zijn gekoppeld aan de Islam. Revolutionair in de maritieme geschiedenis voor zijn driehoekige zeilen en vrijwel ongewijzigd sinds zijn eerste ontwerpen, wordt aangenomen dat de Dhow de kiem is voor de bouw van Ventiaanse Galleischepen en Caravels, waarbij de schepping van grotere schepen met gemoengde zeilen werd bevorderd. De Dhow gaan nog steeds langs de oevers van de Indische Oceaan.

Inhoud van de Dhow Sultan genaamd bouwdoos:

De bouwdoos van de Dhow Sultan bevat alles wat nodig is om voor het model om een getrouw beeld van het originele schip te zijn, vooral dankzij het ontwerp door de valse kiel en de spanten. Het is een 1:85 schaalmodel, een elegante dubbelzijdige romp in maritieme modelwerk.

De replica  bevat een reeks delen van triplex die door een laser van hoge precisie zijn gesneden; hout-, messing en gietstukken; hout-en berkenfineer; hoge kwaliteit messing foto-geëtste sierstukken; handgemaakte zeilen en klaar om te worden geplaatst; katoenen touw en takelgaren; met basis en stoel om het schip te tonen; Super gedetailleerde satp-voor-stap bouwinstructies; en op ware grootte bouwtekeningen schaal 1:1 van het model van het schip.

Moeilijkheidsgraad: **

Afmetingen van het schip:

  • Schaal: 1:85
  • Lengte: 390 mm.
  • Hoogte: 440 mm.
  • Breedte: 125 mm.
  • Moeilijkheidsgraad ** 2 van 5.
  • Volledige lattenbouw
  • Laser gesneden
  • Inclusief beslag
  • Inclusief voor gestikte zeilen
€ 92,95
Aantal:

Niet meer op voorraad. Levertijd: VOORLOPIG NIET LEVERBAAR
beschikbaarheid