* Hunter Q Schip

Hunter Q schip lengte: 58 cm. hoogte: 48 cm. Schaal: 1:60 modelnr.: 1450

Moeilijkheidsgraad: * * sterren.

Dit Amati model staat voor een handels-schip, bewapend als een schoener, gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en vooral gebruikt als collier.
De Hunter was eerst in dienst bij de Engelse koopvaardij, daarna nam de Engelse Koninklijke Marine (Royal Navy)  het schip over vanwege zijn zeileigenschappen vooral geschikt voor de Noordelijke Zeeën en besloot het schip geschikt te maken als Q schip, toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak.
Zoals alle andere Q schepen onderging het de nodige wijzigingen op de werf van Queenstown (daarom werden deze schepen Q schepen genoemd).
Het schip werd uitgerust met valse structuren, die zijn dekwapens verborgen, deze camouflage kon makkelijk worden verwijderd en de gecamoufleerde wapens konden worden gebruikt om de vijand onder vuur te nemen in het bijzonder onderzeeboten.

Laser voorgesneden houten spanten en plank montage.
Enkele romp-beplanking met walnoten planken.
Dekbeplanking uitgevoerd in Tanganyka houten plank-delen.
Romp en dek onderdelen vervaardigd uit Messing, Walnoot, Buxus en Beuken.
Ramin houten masten en ra's.
Verschillende diktes touw voor het staande en het lopende want.
Walnoten jufferblokken en Walnoten en Buxus tuigage-blokken.
Meertalige bouw-beschrijving.

NOG NIET VOORRADIG, MAAR BINNEN ENKELE DAGEN TE LEVEREN.
zoomzoomzoomzoomzoomzoomzoom amati hunter q schip.jpg amati hunter 01.jpg amati hunter 02.jpg amati hunter 03.jpg amati hunter 04.jpg amati hunter 05.jpg amati hunter 06.jpg€ 120,95
Helaas blijven wij gesloten tot nader order, wij kunnen nog steeds brievenbuspakjes en pakketten versturen, helaas heeft post.nl een dag-maximum ingesteld, houdt u daarom rekening met een langere uitlevertijd, mogelijk tot na de kerstdagen.

Excuses voor de overlast.

VERDER WENSEN WIJ IEDEREEN PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN VOOR SPOEDIG NIEUWJAAR. 

Helaas is door de vele bestellingen de levertijd inmiddels opgelopen tot 14 dagen voor artikelen die in voorraad zijn, voor artikelen die niet in voorraad zijn loopt dit nog verder op.
Houdt u daarmee rekening als u besteld. 
Excuses voor de overlast.


Verwacht in het begin voorlopig een levertijd van één tot circa twee weken, als artikelen in voorraad zijn, indien deze niet in voorraad zijn met enige weken, excuses voor de overlast.


Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid