* Flying Fish SM19

Amerikaanse schoener, 1860 - ontworpen door de beroemde scheepsbouwer Jeremiah Burham, liep de FLYING FISH van stapel in 1860 in Essex Massachusetts, voor meer dan twintig jaar was het het meest representatieve schip van de Markt Schooner klasse.
Dankzij het speciale karakter van de constructie en de enorme hoeveelheid zeil was zij voerde, was de FLYING FISH een van de snelste schepen van de Cloucester vissersvloot, het vervoer van de gevangen vis op de beroemde Banks naar de markt geschiedde in recordtijd, met duidelijke voordelen in termen van omzet en verdiensten.
De algemene regeling op het scheepsverslag en de kleuren waren traditioneel en werden altijd strikt nageleefd.

Schaal: 1:50
Hoogte: 585 mm.
Lengte: 745 mm.
zoomzoomzoomzoom flying fish a.jpg flying fish detail 1.jpg flying fish detail 2.jpg flying fish detail 3.jpg€ 243,95
U kunt nu niet bestellen.

Wij zijn met vakantie vanaf 5 augustus tot 22 augustus. gedurende deze periode geen bestellingen plaatsen, in de aanloop naar onze vakantie proberen wij nog zoveel mogelijk bestellingen te verwerken en naar u te versturen, na de vakantie zijn wij u weer van dienst, houdt aub. in gedachten dat modelbouw fabrikanten in zuid-Europa gedurende de gehele maand agustus zijn gesloten i.v.m. vakantie.

Excuses voor de overlast.

Vanaf 15 juni kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer een week, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.
Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid