* Le Tonnant SM50

18e Eeuws kaper korvet - In het laatste kwart van de 18e eeuw, kapers waren over het algemeen kleine snelle koopvaardijschepen.
Voorzien van een groot zeiloppervlak en zeer goed bewapend met klein kaliber scheepsgeschut, in tegenstelling tot "piraten" schepen, deze schepen voeren onder hun nationale vlag.
Het korvet Le TONNANT een laat 18e eeuws Franse kaper was bijzonder presentatief voor de klasse van schepen.
De fragmentarische aard van de historische informatie die ons ter beschikking staat ons niet toe om een volledige geschiedenis van dit schip te traceren en het feit dat verschillende zeilschepen van deze periode dezelfde naam droegen (bijvoorbeeld het veel meer bekende 80-kanons schip welke was gezonken bij Abukir in 1798) maakt het moelijk om zeker te zijn dat alle verwijzigingen in feite verwijzen naar het schip.

Schaal: 1:50
Hoogte: 595 mm.
Lengte: 860 mm.
zoomzoomzoomzoom tonnant a.jpg tonnant detail 1.jpg tonnant detail 2.jpg tonnant detail 3.jpg€ 438,95
Doordat de levertijd blijft oplopen, hebben wij besloten om de twee webwinkels van historische modelbouw & modelbouwdekombuis zondagavond 22 januari omstreeks 23:00 te sluiten om de vele bestellingen te kunnen verwerken, omdat wij nog lang niet alle bestellingen hebben kunnen verwerken en hebben kunnen versturen, gaan wij voorlopig nog niet open, aanstaande zondagavond 5 februari omstreeks 23:00 gaan de beide webwinkel weer open.
Excuses voor de overlast. 

Vanaf 19 juli kan er niet meer betaald worden met iDEAL, omdat onze webwinkel nog niet is uitgerust met een nieuwe Versie van iDEAL.
Daarom moet u vooruitbetalen naar onze bankrekening: NL52 INGB 0663 3624 90 Historische Modelbouw en onder vermelding van uw bestelnummer. 

Houdt u aub. rekening met een levertijd van ongeveer 12 dagen, voor artikelen die in voorraad zijn.
Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met een levertijd van minimaal twee weken of langer.
Dit kan oplopen tot meerdere weken of maanden.

Excuses voor de overlast.Voorraad: 1 stuks.
beschikbaarheid